You are here: Home » iPhone » Filewekker app

Filewekker app

geschreven door Constance

Elke ochtend heb ik medelijden met iedereen die, als mijn Philips Wake-Up Light aangaat, al om half 8 in de file staat (want ik hoef de auto niet in, een voordeel als je gewoon lekker thuis werkt). Maar wil je van te voren weten of je beter nog even de snooze knop kunt indrukken want het heeft nog geen enkele zin om de auto in te stappen, dan is er de filewekker app.

De Filewekker laat je automatisch weten wanneer de file voorbij is en je dus in je auto kunt stappen. Hoe werkt de Filewekker? Je stelt van te voren je route(s) in en je zet de wekker aan en hoef je geen rekening meer met de verkeersinformatie te houden. Zodra de file weg is (of er een acceptabele vertraging is, die jezelf bepaalt) gaat de wekker en kan je zorgeloos op pad. Je kunt ook een email krijgen met de geschatte aankomsttijd. De Filewekker app is er voor iPhone en Androïd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com