You are here: Home » Columns » Hoe maak je mensen blij…? Met goed interieuradvies!

Hoe maak je mensen blij…? Met goed interieuradvies!

geschreven door Constance

………Met een goed advies op het gebied van:   Durf meer met kleur in het interieur! Afgelopen zaterdag heb ik een dag kleuradviezen mogen geven in een van de vele Gamma bouwmarkten in Nederland. In iedere bouwmarkt  van Gamma stond een kleurspecialist/stylist om kleuradvies te geven.

Nu valt mij altijd op, dat iedereen graag een kleur in zijn interieur wil, maar het eigenlijk niet echt durft! Wij Nederlanders zijn eigenlijk best wel behoudend op dat gebied. Een licht grijs, taupe of een tintje wit is al heel wat….

Daarom was het een hele uitdaging om eens andere kleuren te adviseren. Om wat voorbeelden te noemen, de combinatie: Regen [Wit tint], Juist [ Groen tint] met de accentkleuren Continu [ Vergrijst Geel] en Distel [ Paars].

Of voor een meisjes kamer: Vuurtoren[rood], Bel [Oranje] en Kiwi [Geel]. Deze kleuren combinatie had dit meisje [ 10 jaar] al helemaal uitgetekend toen zij samen met haar moeder bij mij kwam. Maar dan is het wel zaak de juiste kleuren toe te passen, het juiste rood, oranje en geel. Want doe je dit met de verkeerde kleurtonen dan wordt het of te hard, te fel, te ordinair of juist te….. vul zelf maar in. Natuurlijk is het een mooi afgewogen geheel geworden, met een warme uitstraling.               Moeder én dochter blij!

Je hoeft natuurlijk niet naar en bouwmarkt te gaan voor kleuradvies wij komen ook bij je thuis, zodat kleur ook jou blij maakt!!

Wil Pul, Interieur Tipgever regio Amsterdam, Haarlem & Leiden

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com