You are here: Home » Fashion » Handig klein tasje

Handig klein tasje

geschreven door Constance
regenpijp tuin

Als tassenaddict (want een tas past altijd) vind ik het altijd weer leuk om nieuwe tassenmodellen te spotten en toevallig stuitte ik op het merk By LouLou . En ik werd nog enthousiaster toen ik las dat er een Nederlandse dame achter dit merk zat. Zij heeft By LouLou bedacht op een moment dat ze eigenlijk alleen haar portemonnee en telefoon mee wilde nemen en haar handen gelijk vol waren. (Heel herkenbaar.)

En zo is de S(mart) L(ittle) B(ag) geboren. De SLB is er in heel veel verschillende kleuren en elke SLB heeft een telefoonvakje (ook voor BlackBerry en de iPhone), een make-up spiegeltje,
een polsriempje zodat je je SLB ook als clutch kunt gebruiken, 12 vakjes voor pasjes en creditcards, 2 extra vakken en 2 By LouLou bedels. De collectie bestaat verder uit SLB XS (met 6 vakjes voor je pasjes ipv. 12 en zonder de 2 extra vakken), een CuteCover voor je iPad en de weekendtas BigBeauty.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com