You are here: Home » Accessoires » Logitech introduceert 2 draadloze headsets

Logitech introduceert 2 draadloze headsets

geschreven door Constance
Speciaal voor je pc, tablet en smartphone heeft Logitech een draadloze koptelefoon ontwikkeld, de Wireless Headset H800.

En je kunt met de verschillende knoppen op de headset, het volume regelen, van track veranderen, de microfoon dempen, telefoongesprekken beantwoorden en schakelen tussen apparaten. De Wireless Headset H800 is uitgerust met laserafgestemde drivers, een ingebouwde equalizer en een ruisonderdrukkende microfoon. En speciaal voor ijsberende mannen, is er een bereik tot 12 meter afstand en gaat de batterij tot 6 uur mee. Dmv. de nano receiver kan je je headset aansluiten op je pc en dmv. Bluetooth op tablet of smartphone. De gewatteerde hoofdband en oorkussens maken het dragen comfortabel en door het ‘over-the-ear’ design is ie ook perfect geschikt voor brildragers. De headset is opvouwbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. En behalve dit model heeft Logitech ook de Wireless Headset H600 geïntroduceerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com