You are here: Home » Accessoires » Philips Sfeerverlichting

Philips Sfeerverlichting

geschreven door Constance

Speciaal voor de donkere dagen heeft Philips een nieuwe collectie sfeerverlichting voor thuis ontwikkeld en dat zijn de vernieuwde CandleLights en SpotOns. Je kunt met deze sfeervolle kaarslampen en flexibele spotjes overal in je huis verlichting krijgen, zodat dat er geen stopcontact nodig is.

Philips heeft vier nieuwe CandleLights sets ontwikkeld die het lichteffect van kaarsen nabootsen, met vriendelijk flakkeren tot een warme gloed. Ze voegen aan elke ruimte sfeer toe – van de boekenplank in de woonkamer tot de nis in slaapkamer. Ze zijn vervaardigd uit stijlvol, hoogwaardig glas. En met de CandleLights heb je kaarslicht zonder de risico’s van open vuur, kaarsvet of rook. De op LED’s gebaseerde verlichting wordt niet warm en kan daarom gewoon aangeraakt worden. Ze gaan gemakkelijk aan: gewoon een kwestie van het lampje kantelen. (Ze gaan vele uren mee zonder opgeladen te hoeven worden en zelfs tijdens het opladen, zorgt de mooie oplaadvoet ervoor dat CandleLights aan kunnen blijven.)

Ook heeft Philips de SpotOn-serie uitgebreid. Dit zijn lampjes die werken op batterijen en deze kunnen overal opgehangen worden zoals in een kast of op zolder en doordat de SpotOn wendbaar is, heb je altijd de juiste hoeveelheid licht op de juiste plaats. SpotOns worden geleverd met standaard helder wit licht, maar in de nieuwe serie is de SpotOn ook verkrijgbaar met een instelbare helderheid. Bovendien worden ze geactiveerd door een slimme bewegingssensor: dus geen zoektocht meer naar de schakelaar en zorgt een lichtsensor ervoor dat de SpotOn alleen aan gaat als dat nodig is. Dat maakt het lampje uiterst energiezuinig en zorgt ervoor dat deze langer meegaat en minder energie verbruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com