You are here: Home » Columns » Werken in je vakantie.

Werken in je vakantie.

geschreven door Constance

 

Dan ben je met vakantie en wat doe je dan? Werken! Dankzij de Black Berry  of de iPhone hoeven we nu niets meer te missen tijdens de vakantie , het nieuws, Twitter en mailtjes. Vooral het laatste is verslavend! En het is moeilijk om niet even snel  te kijken over er nieuwe mailtjes (lees nieuwe opdrachten) recentelijk zijn binnengekomen.

Maar niet alleen de iPhone  zorgt ervoor dat ik met mijn werk bezig ben maar ook door de bezoeken aan winkeltjes, restaurants en musea in den vreemden maakt mijn creatieve geest overuren… Zo ook bij een restaurant/meubel winkel in Traben-Trarbach Duitsland.

Van onze terugreis vanuit Zwitserland zijn we halverwege  twee dagen blijven hangen in Duitsland. In een heel oud pand vlak aan de Moezel-oever naast het Boeddha museum…gekke plek trouwens een Boeddha museum in Duitsland….hebben we op een avond verrukkelijk gegeten bij Die Graifen! En het leuke was dat we tussen de gangen door even in de winkel konden snuffelen…en leuke ideeën opdoen…wat een leuk concept! En…o wonder… het werkt ook nog ontspannend!

En er was van alles te koop en te zien …voor wie het mooi vindt: Vooral brocante uit Nederland, België en Frankrijk, door de eigenaresse door de jaren heen verzameld. Een apart concept dus en ik moet zeggen dat het werkt, want met een volle maag ga je gemakkelijker iets kopen! Bestaat zo’n concept in Nederland eigenlijk? Ik ken het Arsenaal in Naarden maar verder niet!

Tussendoor heb ik me  in mijn tentje me goed  kunnen ontspannen en wat blijkt …hoog in de bergen is er geen ontvangst voor de telefoon…

 

Mart Renes, formule manager van de InterieurTipgever

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com