You are here: Home » Shoppen » Womega, chocolade voor je hart

Womega, chocolade voor je hart

geschreven door Constance

De vrouw begint de man al aardig in te halen op gebied van functies, salaris en zelfstandigheid maar dat geldt niet alleen daarvoor. Want ook hart- en vaatziekten maken bij vrouwen een inhaalslag.

En daar moet wat aan gedaan worden en dat kan met chocolade! Womega is het voedingssupplement dat speciaal voor vrouwen bedoelt is en de capsules hebben de geur en kleur van chocolade, bevatten krachtige cacao en zitten in een mooie dispenser. Handig om mee te nemen, essentieel voor een gezond hart, belangrijk voor de bloedvaten.  Hart- en vaatziekten hebben lang bekend gestaan als mannenkwaal, maar in Nederland is het de nummer één oorzaak van overlijden bij vrouwen. Gezond eten, genoeg bewegen en voldoende rust helpen, maar vooral tijdens en na de overgang kan je hart wel wat support gebruiken en dat kan nu op een natuurlijke manier. Womega bevat vijf actieve bestanddelen die elkaar versterken en zich samen keihard inzetten om je hart alles te geven wat het nodig heeft.

Womega bestaat uit vijf vechtertjes die werken aan een gezond vrouwenhart en dito bloedvaten. De eerste van deze actieve ingrediënten is cacao-extract uit Ecuador, boordevol polyfenolen die goed zijn voor bloeddruk en cholesterol. Ook geeft cacao Womega haar fijne chocoladegeur. Dan Cardiolina®, een algenextract met vitamines, mineralen, eiwitten en antioxidanten, dat zorgt voor meer energie, betere weerstand en minder stress. Het derde ingrediënt is de voor het hart belangrijke vitamine D, waarvan de aanbevolen dosering binnenkort wettelijk in de hele EU verhoogd wordt. MenaQ7® is de naam voor een natuurlijke vitamine K2, gemaakt van gefermenteerde soja; beter bekend als natto. Vitamine K2 houdt o.a. bloedvaten schoon en soepel. Womega heeft de exclusieve rechten deze natuurlijke gepatenteerde vitamine K2 met de andere ingrediënten te combineren. Omega-3 vetzuren tenslotte, zijn stoffen die het lichaam zelf niet kan aanmaken, maar hart en bloedvaten wél nodig hebben. Womega bevat zuivere visolie met essentiële omega-3 vetzuren EPA en DHA. Zo wordt gezorgd voor een gezond cholesterolniveau, dankzij het chocoladearoma zonder visoliegeur of oprispingen.

Uit onderzoek blijkt dat de hartgezondheid afhankelijk is van veel verschillende factoren, waaronder bloeddruk, cholesterol, gewicht en leeftijdsfase – vooral in en na de overgang neemt het risico toe. Een vrouw heeft twee soorten oestrogeen, waarvan de verhouding vanaf de overgang verandert. De productie van estradiol, dat vaatwanden schoon en elastisch houdt, loop terug. Ook de bloedstolling wordt anders, waardoor het risico op een hart- of herseninfarct toeneemt. Oestron neemt in verhouding toe en veroorzaakt de verminderde aanmaak van gezond cholesterol (HDL) en daardoor de stijging van het aandeel ongezond cholesterol (LDL). Vrouwen vanaf 45 kunnen daarom wel wat steun gebruiken om hart- en bloedvaten gezond te houden. Womega pakt alle hartfactoren effectief aan met actieve componenten, die elk hun eigen functie hebben. (De werking van de ingrediënten is wetenschappelijk onderbouwd.)

Womega is niet alleen gezond, het ruikt ook lekker en het ziet er goed uit. Womega capsules hebben een chocoladegeur en zijn verkrijgbaar in een handige en trendy dispenser die niet misstaat in de handtas. Het mooie doosje zou zo maar kunnen worden aangezien voor een verpakking zoetjes of pepermuntjes, maar bevat iets veel beters. Het is de ondersteunende en preventieve stap voor een gezond vrouwenhart en gezonde bloedvaten. In de testfase is gebleken dat vrouwen de kleine capsule en aangename chocoladegeur bijzonder waarderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com