You are here: Home » Accessoires » Nieuwe smartphone van Nokia, de Nokia 500

Nieuwe smartphone van Nokia, de Nokia 500

geschreven door Constance

Nokia introduceert de Nokia 500, een instapsmartphone met touchscreen en deze mobiel is voorzien van de snelste Nokia-processor tot nu toe en een 5 megapixel camera.

Deze smartphone is daarnaast standaard uitgerust met Nokia Maps en turn-by-turn navigatie. In contact blijven met vrienden en familie gaat razendsnel met de Nokia 500. Updates van Facebook, Twitter en andere sociale netwerken en live chats verschijnen direct op het beginscherm. De Nokia 500 is door zijn 1 GHz-processor een van de snelste smartphones in het opstapsegment. Het is hierdoor mogelijk om tegelijkertijd veel apps open te hebben staan, snel en eenvoudig tussen apps te switchen en zelfs de zwaarste apps zonder enige vertraging te draaien. Bovendien is de Nokia 500 voorzien van de nieuwste Nokia-technologie voor webbrowsing, die in combinatie met de krachtige processor zorgt voor een goede browse- en internetervaring. Verder zijn muziek- en entertainment-apps, zoals Shazam, Encore, Gig Finder, Lonely Planet en de Michelin-gids, zijn al vooraf geïnstalleerd op de Nokia 500.

De Nokia 500 biedt ook toegang tot de nieuwste kaartentechnologie van Nokia. Deze is geoptimaliseerd voor sociale netwerken, zodat gebruikers in de gehele wereld kunnen inchecken op locaties. Offline spraakgestuurde wandelroutes en routebeschrijvingen in ruim tachtig landen bieden navigatie zonder hoge roamingkosten.

De Nokia 500 is naar verwachting vanaf het vierde kwartaal van 2011 verkrijgbaar. De witte versie volgt later. Beide uitvoeringen worden geleverd met twee verwisselbare achterkanten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com