You are here: Home » Gadget nieuws » Italiaanse scooters

Italiaanse scooters

geschreven door Constance

Wist je dat je bij Neckermann.com terecht kunt voor (elektrische) fietsen en Italiaanse scooters?

De scooters hebben een echte retro look; een vleugje nostalgie in Italiaans design. De scooters zijn zuinig in gebruik, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig online te bestellen! Er zijn in het totaal 19 IVA modellen en hieronder kan je met een paar kennismaken:
IVA Lux Italian Scooter: deze scooter is een must voor de echte Italofiel want hij is uitgevoerd in de bekende Italiaanse driekleur. De scooter heeft fraaie ronde spiegeltjes in chroom en onder het zadel een handige opbergruimte.
IVA Retro Scooter in Venice rood: deze knalrode scooter met chroomaccenten is een echte blikvanger door de stoere cockpit en een handige kofferruimte onder het zadel.
IVA Scooter Lux: deze zwarte scooter heeft een zadel in het bekende, typische ruitjespatroon. De in chroom afgewerkte ronde spiegeltjes zorgen voor een vintage look en hij heeft een handig, demontabel windscherm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com