You are here: Home » Beauty » Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator

Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator

geschreven door Constance

Het Amerikaanse cosmeticamerk Estée Lauder heeft wederom een nieuw product gelanceerd, Idealist Even Skintone Illuminator.

Dit product is voor elk huidtype en huidskleur geschikt want het helpt tegen roodheid, vlekken, verkleuringen, acnelittekens, sproeten en donkere vlekjes. Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator is een intensief (olievrij) serum dat al binnen 2 weken ervoor zorgt dat je huid egaal wordt en een heldere uitstraling krijgt. (Je gebruikt het serum onder je normale dag- & nachtverzorging.

De Triple-Optic technologie in het serum bestaat uit een combinatie van optische ingrediënten: soft focus optics egaliseren je huid, color-correcting optics helpen roodheid en verkleuringen te neutraliseren en brightening optics zorgen ervoor dat je huid er helder en licht uitziet.

Ik heb een flacon van de Idealist Even Skintone Illuminator thuis gestuurd gekregen, dus dat wordt een uitgebreide test, de aankomende 2 weken.

In deze serie heeft Estée Lauder ook de Idealist Cooling Eye Illuminator opgenomen en deze oogcréme vermindert direct de donkere kringen, wallen. schaduwen en fijne lijntjes. Het sterk geconcentreerde Dark Circle Correcting Complex richt zich op de onderliggende oorzaken van de donkere kleur onder de ogen en op wallen waardoor de aanblik hiervan duidelijk verminderd. De Triple-Optic technologie maakt  donkere kringen meteen lichter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com