You are here: Home » Eten & koken » Eva Solo Tea Maker

Eva Solo Tea Maker

geschreven door Constance
dekbedovertrek trends

Het Deense merk Eva Solo heeft weer een mooi design aan haar collectie toegevoegd, de Tea Maker.

De Tea Maker is een thermoglazen theepot die het uiterlijk heeft van een kruik en ook is voorzien van een gepatenteerd filtersysteem, speciaal bedoelt voor losse thee. (Je doet de thee in de kolf die in de Tea Maker hangt.) De schenktuit is drupvrij en de neopreen deksel gaat automatisch open als je de thee inschenkt. Verder blijft je thee lekker warm door de neopreen hoes.  De Eva Solo Tea Maker heeft een design award gewonnen en in de Carafes-serie zijn ook modellen te koop die je kunt gebruiken voor koffie, melk, water of olijfolie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com