You are here: Home » Accessoires » Ikea nachtlicht

Ikea nachtlicht

geschreven door Constance

We gaan weer richting de herfst en dan worden de dagen (helaas) korter en de avonden/nachten langer. En ik vind het zelf altijd heel vervelend om in een donker huis te komen. Nu kan je natuurlijk een tijdklok op je lampen aansluiten, maar die zien er (vaak) lelijk uit en vaak is 1 lamp die aan is al voldoende om een ‘onbehaaglijk’ thuiskom-gevoel weg te nemen.

Nu heeft Ikea het nachtlichtje Patrull in het assortiment en dit is een zgn. schemerstekker met een sensor. De lamp gaat automatisch aan als het donker wordt in de kamer en gaat weer uit als het licht wordt. Natuurlijk kan je de lamp ook eerder uitzetten, bijv. als je naar bed gaat, en als je ’s ochtends opstaat zet je de schakelaar weer aan en bij het thuiskomen is je huis sfeervol verlicht. Wel zo gezellig!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com