You are here: Home » Kinderkamer » Kinderstoel wat eigenlijk een zetel is van Ricus mini Design.

Kinderstoel wat eigenlijk een zetel is van Ricus mini Design.

geschreven door Constance

 

De zoektocht naar een leuke design kinderfauteuil van top kwaliteit hoeft niet moeilijk te zijn want bij Ricus Mini Design bent u op het juiste adres, daar ben ik inmiddels zelf achter gekomen.

De mini kinderfauteuiltjes zijn voor kinderen vanaf dat ze zelfstandig kunnen zitten tot een jaar of 5/6. Met een adapter die onder de Mini’s kunnen worden gezet is de stoel te gebruiken voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Ricus Mini Design kinderfauteuiltjes zijn erg stevig en degelijk! De binnenkant is voorzien van hout en polyether. Het is een echt meubelstuk wat niet zomaar stuk zal gaan of om zal vallen. Dus veilig!!

Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleuren combinaties. Alle stoeltjes zijn bekleed in kunstleder, m.u.v. de nieuwe stoffen collectie.

Bijpassende Zitkubus, Mini Hockers, Dienbladen en Mini Kussens maken het geheel af. Alle fauteuiltjes, adapters en Mini Hockers worden geleverd met zwarte pootjes. En wat erg leuk is…vanaf €10,- kun je er zelfs een naam in de fauteuil laten borduren!

Dan kan er ook geen ruzie ontstaan van wie welke stoel nou is!

Marcella Vermeer, Interieur stylist van de InterieurTipgever regio Drenthe

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com