You are here: Home » Accessoires » LaCie harde schijf, de Rugged Mini

LaCie harde schijf, de Rugged Mini

geschreven door Constance

LaCie lanceert de Rugged Mini, de nieuwste en meest compacte harde schijf in het Rugged-assortiment. De Rugged Mini, ontworpen door Neil Poulton, heeft dezelfde schok- en valbestendige kenmerken als alle harde schijven in de Rugged-reeks, maar is veertig procent kleiner, regenbestendig en bestand tegen een druk van maar liefst één ton en icm. de krasbestendige behuizing van aluminium worden al je gegeven optimaal beschermd.

Het compacte formaat en de schok-, regen- en drukbestendige eigenschappen maken de Rugged Mini tot de ideale reisgenoot. Je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas of op reis en hij is ook perfect voor het overzetten van videoopnames.  De Rugged Mini werkt ook met USB 2.0. Dit betekent dat gebruikers het apparaat kunnen aansluiten op elke computer en elk notebook met dit type USB-aansluiting. De Rugged Mini werkt op stroom via de USB-kabel en door de  USB 3.0-interface worden bestanden drie keer sneller overgezet dan met USB 2.0. Deze harde schijf kan een HD-film in minder dan drie minuten overzetten, duizend mp3-muziekbestanden in 42 seconden en tweeduizend foto’s in ongeveer één minuut.

De software is compatibel met Mac-computers en pc’s. De eco-modus bespaart energie en geeft LaCie de Rugged Mini één jaar lang 10 GB aan veilige online opslag gratis bij Wuala. Hierdoor heeft de gebruiker nog meer back-up- en beveiligingsmogelijkheden en kan men gegevens online veilig opslaan, delen en synchroniseren. De Rugged Mini is er met een capaciteit van 500 GB of 1 TB.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com