You are here: Home » Beauty » Haute couture show Mart Visser

Haute couture show Mart Visser

geschreven door Constance

Heb je altijd al een modeshow van Mart Visser of Danie Bles willen bijwonen, maar werd je nooit uitgenodigd omdat je geen BN-er bent?

Grijp dan je kans en bestel kaarten voor de Miele Catwalk 2011 op 15 en 16 september as. En je kunt niet alleen genieten van de Haute Couture show van Mart Visser maar ook van de Mix & Match Show van styliste Danie Bles, maw. het is een avondvullend fashionevent met als thema ‘Care for what you wear’.

Danie Bles laat aan de hand van verschillende rondes dé trends voor deze herfst en winter zien. De rondes bestaan uit diverse thema’s, zoals Business, Fashion, Denim, Travel en Cocktail en worden verschillende stijlen met elkaar gecombineerd, waarbij Danie gebruikmaakt van merken als Chanel, Zara, H&M en alles wat daar tussenin zit. Tijdens de show maken de gasten kennis met de nieuwste trends en doen inspiratie op voor hun eigen garderobe.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com