You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test: Bamboo stylus

Test: Bamboo stylus

geschreven door Constance

Afgelopen week stond de postbode weer op de stoep, en deze keer had ie een pakje bij zich waarin de allernieuwste gadget van Wacom inzat, de Bamboo Stylus.

De Wacom Bamboo Stylus is een ‘pen’ waarmee je heel gemakkelijk kunt tekenen en schrijven op oa. de iPad en de Samsung Tablet. (Deze 2 tablets hebben wij thuis, daarom noem ik die expliciet.) De Bamboo Stylus is een aanvulling op talrijke applicaties voor de iPad en stelt je in staat om je uit te drukken en je werk te personaliseren. De pen maakt het mogelijk om nauwkeuriger en doeltreffender aantekeningen te maken tijdens vergaderingen of in de klas, of om onderweg ruwe schetsen vast te leggen en door de smalle punt heb je meer controle over de details.

Er zijn een aantal iPad apps die door Wacom worden aanbevolen om te gebruiken samen met de Bamboo Stylus en deze heb ik geïnstalleerd op de iPad van Testman. (Ik moet nog even gaan speuren of dezelfde apps er ook voor Android zijn.)

Volgende week kunnen jullie mijn testreview lezen over deze leuke Wacom gadget, dus wordt vervolgd…………..

<!– 

–>

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com