You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN

Gadget Test: Elektrische Scooter eeeeFUN

geschreven door Constance

Na de elektrische fiets (die het imago van ‘oude van dagen’ fiets allang kwijt is) komen er steeds meer elektrische scooters. Nu heb ik zelf nooit een brommer of scooter gehad en doe eigenlijk alles op de fiets. Maar een elektrische scooter wil ik toch wel heel graag eens testen en dat gaat dan ook eind juli gebeuren (dus moet ik, en jullie, nog even geduld hebben).

Ik krijg een eeeeFUN Scooter thuis en dit is een scooter van Nederlandse bodem, die jezelf helemaal kunt samenstellen, dmv. bestaande designs of door het uploaden van je eigen print. Er zijn 3 modellen: de e25 (300 watt motor, 25 km/uur ), de e45 (600 watt motor, 45km/hr) en de e80 (2.000 watt, 80 km/hr). Je kunt op de e25 en e45 70 kilometer rijden voordat ie opgeladen moet worden en op de e80 kan 75 km. gereden worden. Ik ga de e25 thuis krijgen, aangezien je deze zonder helm mag gebruiken.

Hoe stel je je eigen eeeeFUN scooter samen? Je kiest uit de 7 basiskleuren de kleur voor je frame, daarna de kleur van je velgen, zadel en tenslotte de zij-en de voorkant van je scooter. (Je kunt ook een eigen print kiezen voor de voor- en zijkant van je scooter .) En verder komt er een uitgebreide accessoire lijn beschikbaar, die oa. handschoenen, helmen, kleding en batterijen gaan verkopen.

Wat zit er allemaal standaard op een eeeeFUN scooter? Allereerst een Smartphonehouder met bluetooth verbinding naar je scooter of helm, een soundsysteem met stuurbediening en een tekstbar reader voor berichten. De kop- en achterlamp en de tekstbar hebben LED-verlichting, en dat geldt voor ook de richtingaanwijzers en een USB-aansluiting. De batterij is in ong. 3 uur helemaal opgeladen (met de quick charger minder dan 1 uur) en je kunt de batterij (9 kg.) makkelijk mee nemen om deze binnen op te laden.

En voor iedereen die niet kan wachten totdat ik ‘mijn’ eeeeFUN heb getest, op 30 juni as. kan je zelf een rondje rijden tijdens de Bossche Energiemarkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com