You are here: Home » Eten & koken » Je eigen moestuin

Je eigen moestuin

geschreven door Constance

Niet iedereen heeft ruimte (of zin) in een echte moestuin, maar als je je eigen groente en kruiden gaat verbouwen ben je wel helemaal hip en trendy.

Speciaal hier heeft Boerenbond/Welkoop de saladebak bedacht. Dit is een grote houten bak, op poten, waarbij je heel gemakkelijk je eigen tomaten, sla, boontjes en basilicum kunt kweken en aan het begin van de winter berg je hem weer op en volgend voorjaar staat ie weer voor je klaar. De bak is niet al te groot (l 87 x b 87 x h 31 cm) en gemaakt van hout. Boerenbond/Welkoop heeft ook de Vierkante Meter tuin en Vensterbanktuin (speciaal voor kruiden). En dit is natuurlijk ook erg leuk om samen met de kinderen te doen, iedereen krijgt zijn of haar eigen stukje moestuin en dan maar kijken wie de meeste groenten kan kweken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com