You are here: Home » Columns » Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken.

Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken.

geschreven door Constance

Over het maken van moodboards zijn al verschillende blogs te vinden. Elke stylist heeft zijn/haar eigen tips. Wat ik weinig tegen kom, is DE  tip, die ik mijn opdrachtgevers vaak geef: maak een moodboard niet alleen op een groot stuk karton of foamboard, maar ook in een handzaam mapje of schriftje.

Een groot moodboard neem je niet zo snel onder je arm als je gaat shoppen, maar een handzaam mapje of schriftje kan heel goed als koophulp dienen als je gaat shoppen. In het mapje kun je de onderdelen van je moodboard bij elkaar groeperen, zoals bijv. de meubels, de kleuren, de accessoires, enz.

En ook is dit kleine mapje heel handig om aan een verkoopster of interieurstylist in een winkel aan te geven welke stijl je aanspreekt of welke kleuren je aanspreken.

En nu is er ook een heel handige App voor de iPad, genaamd “Moodboard”. Er is een gratis versie en een pro-versie, die € 7,99 kost. Je kunt heel eenvoudig foto’s van Google importeren,  zodat je de inspiratie, die je daar vindt, meteen in je moodboard kunt verwerken. Voeg daar je eigen foto’s aan toe en je zelfgemaakte kleurstalen en je hebt een prachtig persoonlijk moodboard.

En je iPad is nog eenvoudiger om mee te nemen tijdens je shopping tocht op zoek naar het juiste  interieur!

Ingrid Gommers, InterieurTipgever voor de regio West-Brabant en Zeeland.

 

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen.Blogo.nl | 3 juni 2011 - 11:58

[…] het origineel hier: Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen.Blogo.nl Tags: daar-vindt, een-gratis, een-pro-versie, eenvoudig-foto, google, heel-handige, img-alt, […]

Reageer
Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen – Wonen … | Web Mirror 3 juni 2011 - 15:39

[…] See the original post here: Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen – Wonen … […]

Reageer
Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen – Wonen … | 3 juni 2011 - 19:51

[…] here: Nog een App voor iPone en iPad, moodboard maken. – Wonen – Wonen … Tags: een-gratis, een-pro-versie, eenvoudig-foto, google, heel-handige, kunt-heel, ook-een […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com