You are here: Home » Accessoires » Samsung Full HD camcorder die in je broekzak past

Samsung Full HD camcorder die in je broekzak past

geschreven door Constance

Wil je regelmatig leuke video opnames maken maar vind je een camcorder teveel gesleep? Samsung komt met de W200 pocket cam, en deze past in je broekzak of handtas.

Alle opnames die je met de Samsung  W200 maakt zijn in Full HD. Verder is de Samsung Pocket shock-, stof- en waterproof (3 meter) dus ook onder water kan je beelden opnemen, bijv. tijdens het snorkelen. De ‘anti-water drop’-coating voorkomt condens op het LCD-scherm en de lens heeft een ‘anti-fog’-coating. En voor speciale onderwateropnames gebruik je de  Aqua Mode en dan kiest de camcorder automatisch de beste instellingen. De 5 megapixel BSI (Back Side Illuminated) CMOS sensor is twee keer zo gevoelig als de conventionele CMOS sensor. Dit zorgt voor aanzienlijk minder ruis en verstoringen. Samen met de heldere F2.2 lens kun je zelfs in matige lichtomstandigheden verrassend scherpe beelden schieten en deze beelden direct terugkijken op het 2,3 inch grote LCD-display.

Verder kan je met de Record Pause-functie korte pauzes nemen tijdens het filmen. Als je opname compleet is, heb je één videobestand. Je hoeft geen bestanden aan elkaar te plakken en kunt de video via de ingebouwde USB uitgang direct uploaden en delen met je familie en vrienden. Met Samsung Smart Filter wordt het filmen nog leuker. Of je nu in het waterpark bent, van de achtbaan gaat of een verjaardagsfeestje viert. Met Vignetting vervaag je de randen van de beelden. De Fish-eye setting vervormt de beelden voor een kunstzinnig effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com