You are here: Home » Beauty » Nieuwe producten van Youngblood Mineral Cosmetics

Nieuwe producten van Youngblood Mineral Cosmetics

geschreven door Constance

Als fan (en een beetje als ambassadeur) van Mineral Cosmetics van Youngblood kan ik jullie melden dat er weer een paar nieuwe producten ontwikkeld zijn.

Als eerste is er de Youngblood Mineral Cosmetics de Eye Impact Recovery Eye Cream. Deze is bedoeld voor om resultaat te geven rondom je ogen en hierdoor houdt je oogmake-up ook gelijk langer. Deze oogcrème is de perfecte aanvulling op de Mineral Primer. Verder zorgt de Eye Impact Recovery Eye Cream ervoor dat fijne lijntjes verdwijnen en donkere kringen onder je ogen verdwijnen en geeft het een liftend effect.

Het 2e nieuwe product is de Mineral Radiance Crème Powder Foundation. Dit is een lichtgewicht, lang houdbare, 2 in 1 en cream-to-powder foundation die je heel makkelijk aanbrengt en een fijne dekking geeft. In feite heeft Pauline Youngblood 2 producten met elkaar gecombineerd: de finish van de Natural Mineral Foundation en de hydratatie van de Liquid Mineral Foundation en hierdoor krijg je een mooie satijn-poederachtige glans op je gezicht. De Mineral Radiance Crème Powder Foundation is vooral geschikt voor de rijpere (vanwege het anti-aging ingrediënt Laminaria Ochroleuca Extract) of gecombineerde huid.. Je brengt dit product aan met een droog sponsje en je huid wordt gelijk gehydrateerd.

Ik heb beide producten al mogen proberen en ik vind het vooral de Mineral Radiance Crème Powder Foundation echt een aanrader. Je voelt nl. helemaal niet dat je een crèmefoundation gebruikt omdat deze, na het opbrengen en uitsmeren, eruit ziet als een fijne poeder. En zeker als je last hebt van rode plekjes (bijv. door couperose) is dit een ideaal product want deze verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Eye Impact Recovery Eye Cream is heel licht en smeert prima uit, je hebt hierdoor maar heel weinig nodig en is de perfecte aanvulling voor de Mineral Primer.

Alle Yougblood Mineral Cosmetics producten zijn oa. te koop bij de Rob Peetoom salons.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com