You are here: Home » Eten & koken » Siliconen ovenhandschoen van Mister Hot

Siliconen ovenhandschoen van Mister Hot

geschreven door Constance

Dat je siliconen voor heel veel dingen kunt gebruiken is algemeen bekend en ik ben in het bezit gekomen van siliconen ovenhandschoenen.

Mijn collega schrijfster Karin van Koken.blogo.nl heeft ook een, rode, Mister Hot ovenhandschoen van mij gekregen en ik wil jullie mijn ervaringen met Mister Hot (nee, hij doet niet mee in Grey’s Anatomy) niet onthouden. Ik vind ovenwanten, -handschoenen, pannenlappen of hoe die stoffen ondingen ook mogen heten, onhandig en ze worden vaak heel snel smerig en viezig.

Of ze zijn net te klein om mee de oven in duiken en dan verbrand je alsnog  je polsen of de onderkant van je armen (is mij al regelmatig gelukt). Mister Hot is lekker groot en past helemaal over je hand en je polsen heen, verder heeft ie een uitsparing voor je duim, je wijsvinger en de rest van je hand: maw. hij heeft 3 ‘vingers’ ipv. 5.

Volgens de gebruiksaanwijzing kan je met Mister Hot gewoon een kokend ei uit het water pakken, en natuurlijk wilde ik dit proberen. En ja, het lukt prima. En wat ik erg prettig vind is dat Mister Hot gewoon in de vaatwasser kan als ie vies wordt.

Alleen die naam, ‘Mister Hot’, kan die niet anders worden want ik krijg toch echt hele andere associaties 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com