You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip: Case Logic fototassen

Vaderdag Tip: Case Logic fototassen

geschreven door Constance

Wist je dat Case Logic een grote collectie aan foto- en DSLR-cameratassen heeft? Dus een perfect Vaderdagcadeau voor alle mannen die een fanatieke amateurfotograaf zijn.

Er zijn eenvoudige tassen voor digitale compact camera’s, maar ook schoudertassen en rugzakken met een aantal opbergvakken en aanpasbare indelingen waarbij de fanatieke fotograaf al zijn (of haar) lenzen, body’s, opladers en andere accessoires in kwijt kan. Er is zelfs een model waar je je laptop en je spiegelreflexcamera in kwijt kunt. Verder zijn er ook losse lenshouders en camcordertassen verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com