You are here: Home » Fashion » Opening Zerba Italia

Opening Zerba Italia

geschreven door Constance

Vanavond was de opening van de allernieuwste schoenen- en tassenwinkel in de PC Hooftstraat in Amsterdam: Zerba Italia.

De officiële opening werd door Nikki Plessen verricht en dat zij hiervoor is gevraagd is heel logisch want Nikki is een echte schoenenfan. Zij draagt altijd hele mooie hoge pumps en hiervoor kan je bij Zerba Italia heel goed terecht, maar ook voor leuke sandalen met veel strass en linten ben je aan het juiste adres in de PC Hooftstraat. Voor de heren is er ook een collectie beschikbaar. Je kent Zerba Italia misschien wel van je shoptripjes naar Rotterdam, Den Haag of Antwerpen (waar de winkels al sinds 2007 een begrip zijn) maar nu dus ook (eindelijk) in Amsterdam. Naast schoenen en bijbehorende tassen, kan je bij Zerba Italia ook terecht voor mooie jurkjes en jasjes, kortom je kunt gelijk geheel in het nieuw steken. De opening was een ware happening, waarbij tal van BN-ers aanwezig waren. Eigenaresse Norma de Robles (pas 25 jaar jong) ontwerpt alles zelf en laat haar gehele collectie in Italië maken en dat kan je ook zien aan de bijzondere materialen waarmee zij werkt, zoals struisvogel-, python-, paling-, haaienleer en Swarovski kristal.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=26Kyu5UFL84[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com