You are here: Home » Shoppen » Biodermal Pigmentserum en Pigmentcrème

Biodermal Pigmentserum en Pigmentcrème

geschreven door Constance

Als je in verwachting bent krijg je vaak last van allerlei ‘kwaaltjes’ en pigmentsvlekken (ofwel zwangerschapmasker) is daar een van.

Biodermal heeft 2 producten die bestaande pigmentsvlekken verminderen en nieuwe tegengaan. Het Pigmentserum heeft een hoge concentratie actieve werkstoffen die deze vlekken langzaam maar zeker vervagen en je kunt deze onder je eigen dag- en/of nachtcrème aanbrengen. Maar Biodermal heeft ook een speciale Pigmentcrème, met SPF 15, die je op je gezicht en nek kunt gebruiken en deze remt de aanmaak van melanine en beschermt je huid gelijk tegen UV A en B straling doordat deze een zonnefactor bevat. Het beste resultaat krijg je dan ook met het serum in combinatie met de crème te gebruiken. Na ong. 6 tot 8 weken moet je een duidelijk resultaat kunnen zien.

Maar ook als je niet zwanger bent en je hebt last van pigmentvlekken, oa. door de invloed van de zon in combinatie van het gebruik van de pil, medicijnen of cosmeticaproducten, kan je natuurlijk Biodermal Pigmentserum en Pigmentcrème gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com