Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
ladygadgets

iPhone 4 hoesjes by MEXX

Om een extra XX aan je iPhone te geven, heeft MEXX samen met Contour Design een must-have iPhone cover ontworpen. MEXX heeft vier verschillende designs weten te creëren, die stuk voor stuk bij een andere persoonlijkheid passen.

Zo is ‘City Names’ een stoere, creatieve cover, die staat voor een Metropolitan Casual lifestyle. De ‘Check’ is fris, zakelijk en verkrijgbaar in twee kleuren: één voor hem en één voor haar. De ‘Wooden look’ heeft een hout look en een lekker strak design. Alle vier XX iPhone covers zijn gemaakt van polycarbonaat. De MEXX iPhone covers zijn vanaf nu te verkrijgbaar in alle MEXX eigen winkels en online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?