You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » iPhone 4 hoesjes by MEXX

iPhone 4 hoesjes by MEXX

geschreven door Constance

Om een extra XX aan je iPhone te geven, heeft MEXX samen met Contour Design een must-have iPhone cover ontworpen. MEXX heeft vier verschillende designs weten te creëren, die stuk voor stuk bij een andere persoonlijkheid passen.

Zo is ‘City Names’ een stoere, creatieve cover, die staat voor een Metropolitan Casual lifestyle. De ‘Check’ is fris, zakelijk en verkrijgbaar in twee kleuren: één voor hem en één voor haar. De ‘Wooden look’ heeft een hout look en een lekker strak design. Alle vier XX iPhone covers zijn gemaakt van polycarbonaat. De MEXX iPhone covers zijn vanaf nu te verkrijgbaar in alle MEXX eigen winkels en online.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com