You are here: Home » Gadgets » L’Oréal Paris huidreiniging

L’Oréal Paris huidreiniging

geschreven door Constance

Een van de dingen om je huid mooi te houden is om deze heel goed te reinigen. Want je huid reinigen is de allereerste stap van de huidverzorging, een ‘must do’ om make-upresten, opgestapelde vuildeeltjes en dode huidcellen te verwijderen. Als dat niet dagelijks gebeurt kan de huid een doffe, vale uitstraling krijgen. De dagelijkse reiniging is bovendien een vorm van bescherming, door de huid goed schoon te houden worden diverse huidproblemen voorkomen, zoals acne, mee-eters, etc.


En L’Oréal Paris heeft nu een nieuwe gezichtsreiniging ontwikkeld, nl. de CleanPod. The CleanPod is een hightech borstel voor een perfect schone huid en de borstel heeft 500 zachte borstelhaartjes. Tevens is de borstel flexibel en kan ie daardoor heel gemakkelijk de contouren van je gezicht volgen en hierdoor worden al je poriën goed gereinigd. (Vanaf april as. verkrijgbaar.)

Hoe werkt de CleanPod? Haal de CleanPod borstel van de Perfect Clean flacon en maak het gezicht nat met water. Verdeel een kleine hoeveelheid van de reinigingsemulsie op de borstel. Strijk de CleanPod in ronddraaiende bewegingen over de huid.

Er zijn 4 verschillende CleanPods verkrijgbaar, voor elk huidtype is een: Droog/gevoelig huidtype: The Foaming Cream Cleanser & Softener. Een parfumvrije formule voor een zeer milde reiniging, zonder trekkerig gevoel. Normaal/ gecombineerd huidtype: The Foaming Gel Detoxifier. Een delicaat geparfumeerde reiniging, voor een verfrissend ‘detox’ effect.
Vette/ probleemhuid: The Foaming Gel In-Depth Purifier. Een diepwerkende reiniging met toevoeging van salicylzuur, zeer geschikt om een onrustige huid te kalmeren en onzuiverheden te verminderen. Elk huidtype: The Foaming Scrub. Een milde scrub om de huidconditie op peil te houden. De formule verwijdert dode huidcellen en verfijnt grove poriën, voor een zachte en stralende huid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com