Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

L’Oréal Paris huidreiniging

Een van de dingen om je huid mooi te houden is om deze heel goed te reinigen. Want je huid reinigen is de allereerste stap van de huidverzorging, een ‘must do’ om make-upresten, opgestapelde vuildeeltjes en dode huidcellen te verwijderen. Als dat niet dagelijks gebeurt kan de huid een doffe, vale uitstraling krijgen. De dagelijkse reiniging is bovendien een vorm van bescherming, door de huid goed schoon te houden worden diverse huidproblemen voorkomen, zoals acne, mee-eters, etc.


En L’Oréal Paris heeft nu een nieuwe gezichtsreiniging ontwikkeld, nl. de CleanPod. The CleanPod is een hightech borstel voor een perfect schone huid en de borstel heeft 500 zachte borstelhaartjes. Tevens is de borstel flexibel en kan ie daardoor heel gemakkelijk de contouren van je gezicht volgen en hierdoor worden al je poriën goed gereinigd. (Vanaf april as. verkrijgbaar.)

Hoe werkt de CleanPod? Haal de CleanPod borstel van de Perfect Clean flacon en maak het gezicht nat met water. Verdeel een kleine hoeveelheid van de reinigingsemulsie op de borstel. Strijk de CleanPod in ronddraaiende bewegingen over de huid.

Er zijn 4 verschillende CleanPods verkrijgbaar, voor elk huidtype is een: Droog/gevoelig huidtype: The Foaming Cream Cleanser & Softener. Een parfumvrije formule voor een zeer milde reiniging, zonder trekkerig gevoel. Normaal/ gecombineerd huidtype: The Foaming Gel Detoxifier. Een delicaat geparfumeerde reiniging, voor een verfrissend ‘detox’ effect.
Vette/ probleemhuid: The Foaming Gel In-Depth Purifier. Een diepwerkende reiniging met toevoeging van salicylzuur, zeer geschikt om een onrustige huid te kalmeren en onzuiverheden te verminderen. Elk huidtype: The Foaming Scrub. Een milde scrub om de huidconditie op peil te houden. De formule verwijdert dode huidcellen en verfijnt grove poriën, voor een zachte en stralende huid.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?