You are here: Home » Columns » Bossche bed and breakfast, shoppen in Den Bosch

Bossche bed and breakfast, shoppen in Den Bosch

geschreven door Constance

Thuiskomen in een vreemde stad. Dat gevoel had ik toen ik incheckte bij de Bossche bed and breakfast. Zowel door de hartelijke ontvangst, als de studio. Op mijn zoektocht naar een leuk hotel in Den Bosch kwam ik erachter dat er in Den Bosch eigenlijk geen leuk hotel te vinden is. Allemaal zakelijk of oubollig ingericht. Niet echt leuk om te overnachten.

Dan maar op zoek naar een b&b. En warempel! Gevonden! En wel midden in de stad. Op loopafstand van het centrum. De studio is prettig ingericht. Ook al is de inrichting niet echt mijn smaak,.. toch was het voor mij/ons wel een plek waar je je echt thuis voelt. Warm, met leuke details, heerlijk bed en ontbijt,  een ruimte om wat langer te verblijven.  Een aanrader! En veeel prettiger dan een suffe hotelkamer!

Den Bosch is een leuke winkelstad met leuke woonwinkels. Op onze zoektocht naar een lamp zijn we tegen DE lamp aangelopen. Hij bestaat al heeeel lang maar we werden toch weer getroffen door zijn eenvoud, industriële look en tijdloos design. De Artemide Tolomeo voor achter de bank. Nog niet aangeschaft (koop hem liever bij mijn eigen lampenwinkel Aladdin in Alkmaar) maar onze zoektocht is hierbij beëindigd naar DE lamp.

 En….de zoektocht naar een leuke plek om te overnachten in Den Bosch.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Ralph 7 maart 2011 - 14:29

Toch vind ik de Tolomeo een beetje ‘over rated’. Ik heb zelfs dagelijks met allerlei lampen te maken, dus kan goed zien wat de alternatieven zijn.

Ik heb hem inmiddels te vaak gezien. Daardoor is er een beetje gewenning opgetreden.

Reageer
Floor Verschuur 7 maart 2011 - 14:46

Hallo Ralph, Tja JIJ kan hem wel “over rated” vinden, maar ik vind ‘m ook heel erg mooi.

Maar gaat het er niet om wat een verkoper mooi of “overrated” of hem te vaak ziet, maar wat de klant wil of mooi vindt?

Groetjes Floor.

Reageer
Ralph 7 maart 2011 - 16:13

Klopt helemaal Floor 🙂

Maar discussiëren over smaak mag toch wel?

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com