Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
wonen

Bossche bed and breakfast, shoppen in Den Bosch

Thuiskomen in een vreemde stad. Dat gevoel had ik toen ik incheckte bij de Bossche bed and breakfast. Zowel door de hartelijke ontvangst, als de studio. Op mijn zoektocht naar een leuk hotel in Den Bosch kwam ik erachter dat er in Den Bosch eigenlijk geen leuk hotel te vinden is. Allemaal zakelijk of oubollig ingericht. Niet echt leuk om te overnachten.

Dan maar op zoek naar een b&b. En warempel! Gevonden! En wel midden in de stad. Op loopafstand van het centrum. De studio is prettig ingericht. Ook al is de inrichting niet echt mijn smaak,.. toch was het voor mij/ons wel een plek waar je je echt thuis voelt. Warm, met leuke details, heerlijk bed en ontbijt,  een ruimte om wat langer te verblijven.  Een aanrader! En veeel prettiger dan een suffe hotelkamer!

Den Bosch is een leuke winkelstad met leuke woonwinkels. Op onze zoektocht naar een lamp zijn we tegen DE lamp aangelopen. Hij bestaat al heeeel lang maar we werden toch weer getroffen door zijn eenvoud, industriële look en tijdloos design. De Artemide Tolomeo voor achter de bank. Nog niet aangeschaft (koop hem liever bij mijn eigen lampenwinkel Aladdin in Alkmaar) maar onze zoektocht is hierbij beëindigd naar DE lamp.

 En….de zoektocht naar een leuke plek om te overnachten in Den Bosch.

Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?