Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers Vaderdag Tip; Nieuwe Mio Cyclo fietscomputers
  • Test; Mio Combo 5207 LM Truck Test; Mio Combo 5207 LM Truck
  • Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een
  • Wat mag je nu wel met een Dash Cam? Wat mag je nu wel met een Dash Cam?
  • Prijsvraag: Mio MiVue 388 digitale videorecorder Prijsvraag: Mio MiVue 388 digitale videorecorder
ladygadgets

Gadget Test: Mio navigatie met ingebouwde televisie

Jullie weten dat ik vorig jaar het Mio Spirit 475 Live navigatiesysteem heb getest. (Die test kan je nalezen.) Maar ik heb nu echt iets geweldigs van Mio gekregen voor een uitgebreide test, nl. de Mio Spirit V575 inclusief televisie.

De Mio Spirit V575 TV heeft, naast een navigatiesysteem met de IQ Routes, ook een digitale televisie waarbij je toegang hebt tot alle gratis digitale zenders en hierdoor is de V575 TV is ideaal voor uitstapjes met het gezin, auto- en kampeervakanties. Verder heeft de V575 TV ook een ingebouwde multimediaspeler waardoor je een film kunt bekijken of muziek kunt luisteren. De navigatie houdt, dmv. de IQ Routes, rekening met evt. files onderweg. De verkeersknooppunten zijn in 3D waardoor je heel duidelijk de matrixborden op het scherm zit en wordt met pijlen aangegeven welke rijbaan je moet aanhouden.

Wat zit er in de doos? Allereerst het navigatiesysteem zelf, dit heeft een 4,7 inch touchscreen en een ingebouwde TMC-ontvanger. Verder een raamhouder, een autolader met geïntegreerde TMC-antenne, een usb-kabel (voor je pc of laptop), een software dvd en een externe tv-antenne voor gebieden waar je een zwak signaal hebt.

De aankomende tijd ga ik op pad met de Mio Spirit V575 TV (natuurlijk ga ik niet tijdens het rijden naar de televisie kijken) maar ga ik wel (als passagier) eens kijken hoe de ontvangst van Nederland 1, 2 en 3 is op de V575 TV.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?