Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koken met Villa Massa Limoncello Koken met Villa Massa Limoncello
  • Kiehl’s reiscollectie Kiehl’s reiscollectie
  • Kerst mueslimix van mymuesli Kerst mueslimix van mymuesli
  • Make-Up Studio Make-Up Studio
  • Haute couture show Mart Visser Haute couture show Mart Visser
  • Mail & Win: speciale shoppen.blogo.nl Muesli mix! Mail & Win: speciale shoppen.blogo.nl Muesli mix!
shoppen

Je eigen unieke muesli samenstellen

Ikzelf eet regelmatig kwark met muesli (deze koop ik op de markt in Amersfoort) en dan mix ik hier een verse berry (frambozen, aardbeien, cranberry en bosbessen) mix doorheen. Maar een beetje afwisseling kan natuurlijk geen kwaad, want bijv. chocolade of kokos door de mueslimix is natuurlijk erg lekker.

Nu heb ik afgelopen week een Culiperslunch gehad en daar heb ik kennis gemaakt met mymuesli van de Muesli Boys. En bij mymuesli kan je je eigen (biologische) mueslimix samenstellen. Het werkt als volgt: als eerste kies je de basis muesli uit (keuze uit 14 verschillende mixen) en hier kan je ook nog wat extra’s toevoegen (zoals verschillende soorten vlokken, zemelen, maanzaad of sesam). Daarna ga je verder met het toevoegen van allerlei ingrediĆ«nten, deze zijn onderverdeeld in noten, vruchten en ander lekkers. En je gaat net zo lang door met toevoegen totdat jij vindt dat jij de perfecte muesli voor jezelf hebt gemixt. Daarna kan je je eigen mueslimix ook nog een naam geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om MyMuesli cadeau te geven en dan een mix voor de gelukkige samen te stellen. De muesli wordt in een handige bewaarkoker afgeleverd.

En vanaf 30 maart as. is er iets nieuws bij mymuesli, nl. mymuesli2go, of wel Bio muesli om mee te nemen. Dit zijn 3 verschillende smaken muesli (Berry Delicious met een vruchtenmix van aardbeien, banaan, bosbessen en chocospelt bolletjes, Choco Crush met smeltende chocovlokken en Choco Chrunchy en Red Passion met cranberries, aardbeien en frambozen) in een kant en klare beker waarbij je alleen nog maar je eigen yoghurt en kwark hoeft toe te voegen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?