You are here: Home » Shoppen » LOOkX Bio Active Peel

LOOkX Bio Active Peel

geschreven door Constance

Is je huid toe aan een lekkere ‘oppepper’ omdat je last hebt van grove poriën, pigmentvlekjes en rimpels?


De LOOkX Bio Active Peel is een professionele behandeling die speciaal geschikt is voor deze probleempjes, maar tevens ook een rokershuid, acné of een zeer droge huid een opknapbeurt geeft. Door de peeling lossen dode huidschilfertjes op, worden grove poriën verfijnt en zorgt gelijk voor een stralende huid. Door toevoeging van unieke plantstamcellen wordt de DNA van de huid beschermd en de aanmaak van collageen geactiveerd en de peeling brengt ook de natuurlijke vochthuishouding op peil.

LOOkX Bio Active Peel is verkrijgbaar in twee varianten: LOOkX Bio Active 1 Peel = milde verfijning, speciaal voor de gevoelige en vochtarme huid met droogtelijntjes, of een huidtype met een lichte vorm van acne. LOOkX Bio Active 2 Peel = intensievere verfijning voor een huid met tekenen van huidveroudering.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com