Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw; de Tonymoly Lab Mask Serie Nieuw; de Tonymoly Lab Mask Serie
  • Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer Test; Paula’s Choice Resist Skin Firming Line Minimizer
  • Test; Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 Test; Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10
  • IMAGE Skincare introduceert lightening ILUMA IMAGE Skincare introduceert lightening ILUMA
  • Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten Estée Lauder lanceert nieuwe make-up producten
  • Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue Test; Zijde kussensloop van Silk Avenue
shoppen

LOOkX Bio Active Peel

Is je huid toe aan een lekkere ‘oppepper’ omdat je last hebt van grove poriën, pigmentvlekjes en rimpels?


De LOOkX Bio Active Peel is een professionele behandeling die speciaal geschikt is voor deze probleempjes, maar tevens ook een rokershuid, acné of een zeer droge huid een opknapbeurt geeft. Door de peeling lossen dode huidschilfertjes op, worden grove poriën verfijnt en zorgt gelijk voor een stralende huid. Door toevoeging van unieke plantstamcellen wordt de DNA van de huid beschermd en de aanmaak van collageen geactiveerd en de peeling brengt ook de natuurlijke vochthuishouding op peil.

LOOkX Bio Active Peel is verkrijgbaar in twee varianten: LOOkX Bio Active 1 Peel = milde verfijning, speciaal voor de gevoelige en vochtarme huid met droogtelijntjes, of een huidtype met een lichte vorm van acne. LOOkX Bio Active 2 Peel = intensievere verfijning voor een huid met tekenen van huidveroudering.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?