You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Cafe Moda regenlaarzen

Cafe Moda regenlaarzen

geschreven door Constance

De regenlaars is er in heel veel verschillende gedaantes en ook Cafe Moda heeft haar eigen paar regenboots. (Ze waren een tijd lang uitverkocht, maar nu zijn ze er weer!)

De Cafe Moda rubberlaars is een super hip en elegant model en de slank gesneden, extra lange schacht zorgt ervoor dat je de laarzen ook prima kan dragen onder een rokje of een jurkje, maar ook met je skinny jeans staan ze geweldig. De Cafe Moda regenboots zijn er in het zwart en grijs. (En bij Cafe Moda betaal je geen verzendkosten, dus kan je gewoon lekker vanachter je pc shoppen.)

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Handtas Blog » Blog Archive » Laptoptassen voor Apple – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) 21 december 2011 - 01:23

[…] Laptoptassen voor AppleLadygadgets.blogo.nl (Blog)De damescollectie bevat twee handtassen, een folio en een enveloppe. De gedistingeerde 'Thalia' en de net iets ruimere 'Alyssa' zijn twee chique handtassen. Beide stijlen hebben gewatteerde vakken aan de binnenzijde om iPad en iBook goed te beschermen …en meer » […]

Reageer
Handtas Blog » Blog Archive » Laptoptassen voor Apple – Ladygadgets.blogo.nl (Blog) 21 december 2011 - 01:23

[…] Laptoptassen voor AppleLadygadgets.blogo.nl (Blog)De damescollectie bevat twee handtassen, een folio en een enveloppe. De gedistingeerde 'Thalia' en de net iets ruimere 'Alyssa' zijn twee chique handtassen. Beide stijlen hebben gewatteerde vakken aan de binnenzijde om iPad en iBook goed te beschermen …en meer » […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com