You are here: Home » Fashion » Schoenen en tassen van Massimo Trulli

Schoenen en tassen van Massimo Trulli

geschreven door Constance

Wil je het werk van een kunstenaar aan je arm hebben hangen of aan je voeten kunnen doen dan is het merk Massimo Trulli echt iets voor jou.

Ik kende het merk niet, maar was gelijk verkocht. Op alle tassen en schoenen heeft de kunstenaar Massimo Trulli zijn kunstwerken afgebeeld en deze zijn geïnspireerd op de jaren 50 en 60. De collectie bestaat uit koffers, trolleys, schoenen, portemonnees en verschillende modellen tassen. Elk exemplaar is genummerd zodat je altijd een exclusief item hebt. Natuurlijk is het beste leer gebruikt en wordt alles met de hand vervaardigd. En wat deze collectie super leuk maakt is het feit dat je bij elke tas of koffer een bijpassend paar schoenen en/of sjaals kunt kopen, waardoor je een complete set hebt.

Je kunt de volledige collectie online bekijken en bestellen of ga eens langs bij Mumu’s Shoes in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com