Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
shoppen

Schoenen en tassen van Massimo Trulli

Wil je het werk van een kunstenaar aan je arm hebben hangen of aan je voeten kunnen doen dan is het merk Massimo Trulli echt iets voor jou.

Ik kende het merk niet, maar was gelijk verkocht. Op alle tassen en schoenen heeft de kunstenaar Massimo Trulli zijn kunstwerken afgebeeld en deze zijn geïnspireerd op de jaren 50 en 60. De collectie bestaat uit koffers, trolleys, schoenen, portemonnees en verschillende modellen tassen. Elk exemplaar is genummerd zodat je altijd een exclusief item hebt. Natuurlijk is het beste leer gebruikt en wordt alles met de hand vervaardigd. En wat deze collectie super leuk maakt is het feit dat je bij elke tas of koffer een bijpassend paar schoenen en/of sjaals kunt kopen, waardoor je een complete set hebt.

Je kunt de volledige collectie online bekijken en bestellen of ga eens langs bij Mumu’s Shoes in Amsterdam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?