Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
ladygadgets

Gadget Test: Bluetooth hoofdtelefoon Jabra WAVE

Afgelopen week kreeg ik weer een pakketje door de brievenbus, en daarin zat de allernieuwste (Bluetooth) headset van Jabra, de Jabra WAVE.  En natuurlijk ben ik gelijk begonnen met het testen van deze hoofdtelefoon.

De WAVE heeft een geheel nieuw design, je kunt hem achter je oor plaatsen en dan ‘zweeft’ het luistergedeelte tegen je oor aan. Ik dacht in 1e instantie dat dat niet zo lekker zou zitten, maar juist omdat je niet echt iets in je oor hebt zitten (maar boven je oor zweeft) zit de headset comfortabel en het geluid is nog steeds uitstekend en kan je de hoofdtelefoon de hele dag door dragen.

Door de Voice Guidance hoor je of je verbinding hebt en ook wordt je gewaarschuwd als de batterij bijna leeg is. Verder kan je met 1 druk op de microfoonknop gesprekken beantwoorden en beëindigen. En door het gebruik van speciaal materiaal heb je met de WAVE veel minder last van windruis en dat wordt versterkt door Digital Signal Processing waardoor het geluid helderder klinkt.

Aangezien ik 2 mobiele telefoons heb, ben ik ook erg blij met de Multi-Use technologie, hierdoor kan je 2 apparaten tegelijkertijd aansluiten en ook is bellen via internet (als je bent aangesloten op een Bluetooth pc) mogelijk.

Meestal krijg je toch een hoop ruis en andere geluiden op de achtergrond te horen, maar ik heb Testman een aantal keren moeten bellen (toen hij in het ziekenhuis zat te wachten om behandeld te worden aan al zijn verwondingen) maar de gesprekken waren kraakhelder te voeren en dat is toch het belangrijkste doel van een Bluetooth headset. Nu heb ik nog niet eerder een Jabra hoofdtelefoon gehad of getest en was daarom ook reuze benieuwd of dit merk Bluetooth headset echt zo geweldig was en mijn conclusie is: ‘ja hij werkt echt fantastisch!’

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?