Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

CinqCinq Wedding Edition 2011

Vorige week is op de Miljonair Fair de 1e Special Edition van CinqCinq gelanceerd.

Deze Special Edition heet de Wedding Edition 2011 en natuurlijk een perfect cadeau voor de as. bruid en/of bruidegom en om deze te geven tijdens het vrijgezellenfeestje. Natuurlijk kan je de doos ook cadeau doen aan een pasgetrouwd echtpaar of gewoon aan je eigen man of vrouw als Kerstcadeau onder de boom.

Volgende maand kan je al de 2e Special Edition bestellen: de Valentine Edition 2011 en van deze Edition worden er maar 550 gemaakt, dus heb je gelijk de eerste CinqCinq Limited Special Edition in huis.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?