You are here: Home » Beauty » CinqCinq Wedding Edition 2011

CinqCinq Wedding Edition 2011

geschreven door Constance

Vorige week is op de Miljonair Fair de 1e Special Edition van CinqCinq gelanceerd.

Deze Special Edition heet de Wedding Edition 2011 en natuurlijk een perfect cadeau voor de as. bruid en/of bruidegom en om deze te geven tijdens het vrijgezellenfeestje. Natuurlijk kan je de doos ook cadeau doen aan een pasgetrouwd echtpaar of gewoon aan je eigen man of vrouw als Kerstcadeau onder de boom.

Volgende maand kan je al de 2e Special Edition bestellen: de Valentine Edition 2011 en van deze Edition worden er maar 550 gemaakt, dus heb je gelijk de eerste CinqCinq Limited Special Edition in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com