You are here: Home » Eten & koken » Electrische garde

Electrische garde

geschreven door Constance

Een garde die zelf roert lijkt misschien een beetje overbodig, maar is toch wel een uitkomst als je ‘handen’ tekort komt tijdens het koken.

De Brix Stirr heeft meerdere snelheden en deze kan je, door te drukken op de knop aan de bovenkant, instellen. Hierdoor kan je de Stirr voor een dikke saus gebruiken maar ook uitjes te fruiten en door de ‘zachte’ voetjes is de Stirr ook voor anti-aanbakpannen geschikt. De drie benen zijn eenvoudig te verwijderen en hygiënisch schoon te maken in de vaatwasser. Deze garde is een prijswinnende designproduct op de iDA Awards 2008 en werkt op 4 AA batterijen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GMiJpjXLv-U[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com