You are here: Home » Beauty » Tijdschrift Avant Garde is 30 jaar!

Tijdschrift Avant Garde is 30 jaar!

geschreven door Constance

Vanaf morgen, 15 december, ligt het jubileumnummer van Avant Garde in de winkel en dit nummer is voor AvantGarde een uitgelezen gelegenheid om terug te blikken op de trends  van de afgelopen 30 jaar.

Hét icoon uit de eighties is natuurlijk Madonna, die met haar mix van mode, seks en religie continu voor ophef zorgde. Dynasty, Dallas en Miami Vice zorgden er in die jaren voor dat mensen wereldwijd hun kapsels tot ongekende hoogten föhnden. In de nineties gingen we massaal naar de kapper met een foto van Friends-ster Rachel in de hand. De Spice Girls zetten met hun Girl Power de toon voor een nieuw soort feminisme. In het nieuwe millennium, de zero’s genoemd, waren Ally McBeal, Sex And The City, Bridget Jones en Lord Of The Rings beeldbepalend. AvantGarde verwacht bij haar volgende jubileum terug te kunnen kijken op Lady Gaga als hét fenomeen van de jaren nul.

Een naaipatroon van Paul Schulten geeft creatieve lezers de kans om zich in haute couture te hullen. En ook kan je een exclusieve Chanel-reis naar Parijs winnen en het appartement van Coco Chanel – normaal gesloten voor publiek – te bezoeken. Verder wordt er voor €25.000,- aan luxe cadeaus weggegeven. En je kunt kiezen uit een uitgave met of zonder een stylishe clutch.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com