Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Johnny Loco bakfiets met korting

Wil jij, na de Kerstvakantie, je kinderen lekker naar school brengen op zo’n stoere Johnny Loco bakfiets.

Speciaal voor de Kerstdagen heeft Johnny Loco een leuk Kerstpakket samengesteld en kan je nu, t/m 31 december as., een Johnny Loco bakfiets Coupé bestellen met een korting van maar liefst euro 600,-!

Wat houdt het Johnny Loco Kerstpakket in? Allereerst de Cargo Coupé Mont Blanc en die heeft  7 versnellingen (Shimano Nexus) en handremmen voor en achter (rollerbrakes van Shimano). Het kuipje heeft rondom een aluminium frame waardoor de bakfiets licht en snel is, maar toch zeer solide. Het kuipje is van oersterk zwart zeil en is binnen voorzien van twee verstelbare zitjes. De bakfietskleur is polar white met bruine handvatten en een bruin zadel en is standaard voorzien van verlichting, dikke anti-lek Schwalbe banden, een dubbele standaard en een goedgekeurd ART ringslot.

Verder krijg je een gratis Nordmann kerstboom van 1,5 meter hoog (de boom krijg je tot 20 december en daarna krijg je een toepasselijk Oudjaarscadeau) en een leuk, spannend Kerstpakje voor hem of haar. Normaal gesproken betaal je voor dit pakket euro 1.899,- maar met de speciale shoppen.blogo.nl kortingscode: BLOGO krijg je een korting van maar liefst euro 600,- dus je betaalt nu euro 1.299,-. (Deze aanbieding is geldig t/m 31 december as.)

Profiteer van deze, zeer, tijdelijke aanbieding en haal de Johnny Loco Bakfiets Coupé met Kerst in huis. De fiets (en de cadeaus) worden thuis bezorgd (binnen 5 werkdagen) of kunnen opgehaald worden bij een van de deelnemende dealers.