Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
shoppen

Mail & Win: ABSOLUT GLIMMER gsus t-shirt

Dit jaar heeft ABSOLUT, speciaal voor de feestdagen, ook weer een limited edition uitgebracht nl. ABSOLUT GLIMMER.

En als ode aan ABSOLUT GLIMMER fles lanceerde het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland.

Maar shoppen.blogo.nl mag een, door DJ Don Diablo, gesigneerd gsus/ABSOLUT t-shirt weggeven! Wat moet je doen om dit bijzondere gsus t-shirt te winnen? Geef antwoord op de vraag: noem 2 andere ABSOLUT limited editions die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd.

Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) , voor 20 december as. ovv. ABSOLUT, naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.  (De winnaar krijgt automatisch bericht maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.