You are here: Home » Gadgets » Mail & Win: ABSOLUT GLIMMER gsus t-shirt

Mail & Win: ABSOLUT GLIMMER gsus t-shirt

geschreven door Constance

Dit jaar heeft ABSOLUT, speciaal voor de feestdagen, ook weer een limited edition uitgebracht nl. ABSOLUT GLIMMER.

En als ode aan ABSOLUT GLIMMER fles lanceerde het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland.

Maar shoppen.blogo.nl mag een, door DJ Don Diablo, gesigneerd gsus/ABSOLUT t-shirt weggeven! Wat moet je doen om dit bijzondere gsus t-shirt te winnen? Geef antwoord op de vraag: noem 2 andere ABSOLUT limited editions die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd.

Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) , voor 20 december as. ovv. ABSOLUT, naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.  (De winnaar krijgt automatisch bericht maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com