Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
shoppen

Mail & Win: ABSOLUT GLIMMER gsus t-shirt

Dit jaar heeft ABSOLUT, speciaal voor de feestdagen, ook weer een limited edition uitgebracht nl. ABSOLUT GLIMMER.

En als ode aan ABSOLUT GLIMMER fles lanceerde het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland.

Maar shoppen.blogo.nl mag een, door DJ Don Diablo, gesigneerd gsus/ABSOLUT t-shirt weggeven! Wat moet je doen om dit bijzondere gsus t-shirt te winnen? Geef antwoord op de vraag: noem 2 andere ABSOLUT limited editions die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd.

Mail je antwoord (incl. naam en adresgegevens) , voor 20 december as. ovv. ABSOLUT, naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.  (De winnaar krijgt automatisch bericht maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?