Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nintendo lanceert Mario Party 10 Nintendo lanceert Mario Party 10
  • Gamen op de achterbank met Nintendo Gamen op de achterbank met Nintendo
  • Test: Nintendo Wii Fit U en Wii FitMeter Test: Nintendo Wii Fit U en Wii FitMeter
  • Nintendo lanceert Yoshi’s New Island Nintendo lanceert Yoshi’s New Island
  • Nieuwe Nintendo 3DS games, speciaal voor vrouwen Nieuwe Nintendo 3DS games, speciaal voor vrouwen
  • Gratis Wii Fit U download Gratis Wii Fit U download
ladygadgets

Wendy van Dijk wordt het gezicht voor de Wii Fit Plus

Vanaf 6 december aanstaande is Wendy van Dijk het gezicht voor de Wii Fit Plus en daarmee heeft zij een primeur want nog nooit heeft Nintendo een BN-er ingezet en zij treedt hiermee in de voetsporen van internationale sterren als Beyoncé en Nicole Kidman.

Als moeder van twee kinderen met een drukke en hectische agenda weet Wendy als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om er structureel een actieve levensstijl op na te houden. Wii Fit Plus helpt haar en veel andere vrouwen fitness en plezier op een laagdrempelige manier te combineren in de bekende omgeving van de eigen woonkamer.

Wii Fit Plus is de opvolger van de Wii Fit, waarbij je op een leuke en ontspannen manier aan je conditie kunt werken, zonder hiervoor het huis te hoeven verlaten. Wii Fit Plus geeft een nieuwe dimensie met meer dan 60 oefeningen die erop gericht zijn je fitheid, balans en lichaamshouding te verbeteren. Lenigheid vergroten, spieren verstevigen, vet verbranden, houding verbeteren of ontspannen met yoga; je werkt met een programma gericht op je persoonlijke doelen. Hierdoor wordt het makkelijker dan ooit wordt om thuis met trainen te beginnen – en ermee door te gaan! Naast de metingen van gewicht en BMI die al in Wii Fit aanwezig waren, maakt een geheel nieuwe calorieĂ«nmeter het nog gemakkelijker je dagelijkse vorderingen bij te houden. Wii Fit Plus wordt zowel met als zonder het Wii Balance Board geleverd. De versie zonder Wii Balance Board is bedoeld voor mensen die deze al in huis hebben. Het Wii Balance Board registreert bewegingen door je gewicht te verplaatsen naar links, rechts, voor en achter. De sensoren van het Wii Balance Board kunnen zelfs de kleinste bewegingen registreren, zodat het programma het ook herkent als de gebruiker bijvoorbeeld zijn arm optilt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?