Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
  • Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur Lentekriebels, kleur- en accessoiretips voor je interieur
  • Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag Meest romantische wooncadeaus voor Valentijnsdag
  • Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus
wonen

Cadeau tip voor de feestdagen.

Feestdagen en cadeautjes iets dat elk jaar terug komt en vaak is het een lastige opgave om dan toch ieder jaar een passend, origineel en persoonlijk cadeau te geven aan iemand. Een cadeautje dat qua stijl en kleur in het interieur past, maar ook functioneel is en ook decoratief is om te zien. Meestal met deze wensen kom je vaak in een wat duurder budget dan je eigenlijk vooraf wilde, misschien is een decoratieve zeepketting een goed idee.

Een decoratieve zeepketting  is een heerlijk geurende decoratie die u in uw linnenkast, badkamer, toilet, hal of elders in huis kunt ophangen. Een zeepketting kunt u kant en klaar kopen door heel Nederland, maar het leukste is natuurlijk als u in een workshop zelf één of meerdere zeepketting maakt. Het voordeel van een workshop is dat er allerlei verschillende zeepjes, kralen, schelpen, lintjes, hangers en nog veel meer decoratieve materialen en voorbeeldjes aanwezig zijn zodat u een geheel eigen en originele zeepketting maakt die u bijvoorbeeld met de feestdagen cadeau kunt doen.

Graag wens ik u dan heel veel plezier in het maken van een origineel en persoonlijk cadeau en het is een beetje aan de vroege kant, maar toch wens ik u alvast hele fijne feestdagen.

Nelleke van Dongen Interieur Tipgever Zeeland

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?