You are here: Home » Toilet » The Good Roll heeft niet alleen wc-papier maar ook een limited edition Eau de Toilet Spray

The Good Roll heeft niet alleen wc-papier maar ook een limited edition Eau de Toilet Spray

geschreven door Constance

Het is alweer 2 jaar geleden dat er, door het Corona virus, massaal toiletpapier gehamsterd werd. Ik heb jullie toen al gemeld dat The Good Roll je wc-papier gewoon bij je thuis bezorgd. (Lees dit artikel hier.)

Maar bij toiletgebruik horen soms ook nare geurtjes en daarvoor heeft The Good Roll een limited edition Eau de Toilet Spray bedacht. En deze spray is er in 2 verschillende glazen flesjes; voor een eclectische wc-interieur is er een botanische happy jungle look en voor de minimalistische look is er een pastel roze spot. En de geur doet het niet alleen prima op het toilet maar is ook perfect als room spray.

De geur heeft een basis van musk, met tonen van hout en amber. En citrus geeft een frisse touch. Het parfum is gemaakt op basis van natuurlijke etherische oliën (m.u.v. de amber). En door het gebruik van plantaardige ingrediënten blijft de geur langer hangen.

En is je spray op? Spoel de glazen fles dan goed om en gebruik hem hierna als schoonmaakspray voor in je keuken of badkamer. Je hoeft hiervoor alleen een beetje groene zeep op te lossen in water; en kan je weer doorgaan met sprayen.

En net als bij het wcpapier gaat er ook 50% van de nettowinst van de Eau de Toilet naar het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com