You are here: Home » Beauty » Limited Edition CATRICE ICONAILS, speciaal voor Pasen

Limited Edition CATRICE ICONAILS, speciaal voor Pasen

geschreven door Constance

Met de lente bijna voor de deur is ons verlangen naar frisse kleuren sterker dan nooit. Nagellaklovers kunnen zich verheugen, want CATRICE introduceert een aantal coole tinten CATRICE ICONAILS speciaal voor Pasen met de nieuwe Limited Edition Hop, Hop,Hooray!

Van crème en nude tot roze en bessenkleur: de tinten zijn absolute klassiekers en kunnen perfect gemixed en gematched worden. Naast de klassieke kleuren biedt de Limited Edition een selectie van mini-pastelnagellakken in de trendkleuren van het Lente/Zomer seizoen 2022. De perfecte producten om vaarwel te zeggen tegen de sombere winter en in de mood te komen voor Pasen en lente met vrolijke kleuren en ze zijn zelfs vegan!

De limited edition CATRICE Hop, Hop, Hooray! mini-nagellakken komen in een speciale kleine versie en bieden een ware
kleurexplosie om het lenteseizoen te vieren.  De vijf mini-nagellakken zijn er in de pasteltinten geel, roze, groen, paars en blauw.  En zelfs zonder een topcoat geven de Mini Nail Lacquers een perfecte gelglans finish en blijven tot wel zeven dagen zitten.

De CATRICE ICONAILS Gel Lacquers in een limited paashaaslook bieden een keuze uit vijf tijdloze kleuren, van zacht nude tot roze en bestinten. De unieke CATRICE ICONAILS formule verzekert een perfecte gelglans finish en blijven tot 7 dagen zitten, zonder topcoat!

De collectie is exclusief te koop bij Kruidvat, van midden maart tot midden april 2022.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com