You are here: Home » Tests & reviews » Test; Hoe bevallen de Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel

Test; Hoe bevallen de Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel

geschreven door Constance

Vorige maand heb ik aangekondigd dat ik 2 Alcina producten ga testen, nl. de Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel. En hieronder kan je mijn ervaringen lezen. De 2 Alcina producten heb ik ontvangen van DermaCare Cosmetics in Rotterdam, en zij verkopen nog veel meer mooie merken.

De Alcina Hyauron 2.0 serie bestaat uit meerdere producten, want behalve de door mij geteste Face Cream en Gel, zijn nog een aantal huidverzorgingsproducten en zelfs een shampoo en conditioner.

Ik heb zelf altijd meer een voorkeur voor een serum, fluïde of een gel omdat ik crèmes vaak te dik vind. Toch vind ik de dikte van de Face Cream erg meevallen, deze crème is niet heel dik. Officieel moet je eerst de Face Gel aanbrengen en daarna de cream maar dat vind ik, voor overdag, een beetje veel van het goede. Maar als nachtverzorging werkt deze combinatie prima want in de ochtend bij het opstaan zag mijn huid er heel mooi uit en voelt ook heel zacht aan.

Ik gebruik dus overdag alleen de Face Gel en deze trekt heel snel in, en daardoor kan je heel snel een losse (zon)poeder aanbrengen, zonder dat je het risico loopt dat de poeder niet meer uit te ‘kwasten’ is.

Nu vraag je af of ik verschil zie m.b.t.  fijne lijntjes en rimpels. De diepere rimpels zijn iets minder geworden en dat geldt ook voor de fijne lijntjes rondom mijn ogen en lippen. Maar wat ik het fijnste vind, is dat mijn huid heel zacht en soepel aanvoelt en ook een mooie glans heeft. ’s Ochtends, na het opstaan, is mijn huid niet droog of schilferig maar oogt heel fris. Eigenlijk alsof ik al allerlei producten heb gebruikt, maar dat is dus niet het geval.

Nu is Testman wel een ‘fan’ van crèmes, en zeker als deze wat dikker en voller zijn, dus heb ik hem ook om zijn mening gevraagd. En hij vindt de Face Cream dan ook heerlijk voor overdag, de Face Gel hoeft van hem niet zo. En ook zijn huid ziet er fris en gezond uit. Na het scheren voedt de Face Cream zijn gezicht net even wat meer dan zijn ‘normale’ gezichtscrème.

Wat ik ook heel prettig vind, aan beide producten, is de geur. Deze is heel fris en ruikt heerlijk tijdens het opbrengen en na een tijdje is de geur verdwenen. Dat is bij sommige andere producten wel anders, want ik vind het niet fijn als ik een gezichtsproduct gebruik waarvan de geur de hele dag in mijn neus blijft hangen, zeker als de geur mij niet bevalt.

Conclusie; Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel zijn beiden fijne producten, die je gezicht een mooie glow geven en ervoor zorgen dat de fijne lijntjes worden ‘opgevuld’.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com