You are here: Home » Beauty » Het toiletpapier is op!

Het toiletpapier is op!

geschreven door Constance

Op een of andere manier staat toiletpapier op nr 1 in de ‘hamster top 10’. Maar niemand begrijpt precies waarom. Met als gevolg: de schappen met toiletpapier in de supermarkten zijn leger dan leeg.

Maar wist je dat je online, via The Good Roll, eenvoudig toiletpapier kan bestellen. En bij The Good Roll verkopen ze vrolijk wc-papier met een missie, en het wordt contactvrij bezorgd. Leuke bijkomstigheid, de rollen zien er geestig uit waardoor je je stay-incation iets vrolijker kunt maken. En er zit er op iedere rol een QR-code met funny toilet jokes.Alle rollen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier, dus boomvriendelijk, en 50% van de nettowinst gaat naar de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden.  En met een doos van 24 rollen ben je een half jaar voorzien want ze zijn dubbeldik.

De wc-rollen worden ingepakt in Weesp, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als vanzelfsprekend worden aan alle hygiëneafspraken voldaan. Zo wordt er op de werkplek gewerkt met mondkapjes en handschoenen. Ook wordt de werkplek meerdere keren per dag gereinigd en iedereen wast z’n handen grondig.

The Good Roll verstuurt momenteel ook gratis toiletrollen naar mensen met een bijzonder verhaal. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hen een berichtje sturen met tekst & uitleg waarom jij een doos wc-rollen moet ontvangen. Zo zijn er afgelopen week een groep verpleegkundigen geholpen en een huis met jonge gehandicapte kinderen die een risicogroep vormen en hierdoor hun huis niet uit mogen. Ook hebben heel veel ouderen hebben een doos ontvangen.

The Good Roll maakt sterk en zacht papier dat voorzien van het EU Eco Label en van het Blue Angel certificaat. Het bestaat voor 100% uit gerecycled materiaal, zonder chloor en geur- of kleurstoffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com