You are here: Home » Fashion » Slapen en shoppen in Amsterdam

Slapen en shoppen in Amsterdam

geschreven door Constance

Vanaf 22 november t/m 21 februari 2011 kan je met korting shoppen bij Stout, Laura Dolls en Studio Bazaar en genieten van een aperitief bij Brasserie FLO Amsterdam.

Want vanaf dan trakteert Eden City Hotels Amsterdam haar gasten niet alleen op een luxe verblijf maar ook op een heuse ‘shop experience’. Als je bij één van de Eden City Hotels Amsterdam gaat overnachten krijg je ook eens de Very Important Shopper – een super-de-luxe goodie bag met kortingen en cadeautjes. De Very Important Shopper bevat verschillende goodies en kortingen die te besteden zijn bij unieke winkeladresjes in onder meer de sfeervolle 9 straatjes en de Utrechtsestraat in Amsterdam. Van een koud glas Heineken bij Café De Doffer tot gratis make-up advies en oogschaduw bij Rituals, origineel Afrikaans badzout bij Rain, warme choco bij Café Americain en toegang tot de vip-lijst van Club Air. Dus voor elke shopaholic een absolute must!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Marieke 23 augustus 2018 - 09:20

Beste Constance,
Sinds begin dit jaar zijn een aantal Hampshire hotels overgegaan naar Eden Hotels.
Ik zag dat op deze pagina dat er een oude link staat die nu doorverwijst naar een Hampshire website. Op dit moment wordt men automatisch doorgestuurd, maar dit zal binnenkort verdwijnen en dan zal de link niet meer werken. Zou u de link willen aanpassen naar de volgende link?
Link: https://www.edenhotelamsterdam.com
Groeten,
Marieke

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com