Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Maak je smartphone beachproof Maak je smartphone beachproof
  • Test; Sony Sport Walkman Test; Sony Sport Walkman
  • Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor
  • Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof
  • Test; BaByliss For Men baardtrimmer Test; BaByliss For Men baardtrimmer
ladygadgets

Dag van de Duurzaamheid

Vandaag is het de dag van de duurzaamheid en dat houdt in dat Nederland in het teken staat van acties om energie en het milieu te sparen.

Speciaal hiervoor roept Sanex iedereen dan ook op om vandaag te beginnen met een duurzame douche. Hierbij krijg je alvast wat (heel uitvoerbare) tips: douche eens een paar minuten korter want daarmee bespaar je heel wat liters water. (Of schaf een zgn. douchetimer aan.) En ook met minder heet douchen bespaar je energie. En tenslotte kan je nu ook douchen met Sanex Zero%. Deze douchegel is biologisch afbreekbaar en vermindert de chemische ingrediƫnten op je huid en in het milieu. De douchegel voldoet aan de strikte eisen voor biologische afbreekbaarheid en heeft een minimale impact op het ecosysteem. De nieuwe lijn is dan ook beloond met het Europese Ecolabel, het milieukeurmerk van de Europese Unie. En als je hem vandaag koopt krijg je ook nog eens het aankoopbedrag terug! Ga hiervoor naar de Sanex website, print de coupon en koop vandaag een fles of navulverpakking Sanex Zero% en stuur de coupon, met de kassabon, terug naar Sanex en je krijgt het bedrag en verzendkosten binnen 4 weken op je rekening gestort.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?