You are here: Home » Green gadgets » Dag van de Duurzaamheid

Dag van de Duurzaamheid

geschreven door Constance

Vandaag is het de dag van de duurzaamheid en dat houdt in dat Nederland in het teken staat van acties om energie en het milieu te sparen.

Speciaal hiervoor roept Sanex iedereen dan ook op om vandaag te beginnen met een duurzame douche. Hierbij krijg je alvast wat (heel uitvoerbare) tips: douche eens een paar minuten korter want daarmee bespaar je heel wat liters water. (Of schaf een zgn. douchetimer aan.) En ook met minder heet douchen bespaar je energie. En tenslotte kan je nu ook douchen met Sanex Zero%. Deze douchegel is biologisch afbreekbaar en vermindert de chemische ingrediënten op je huid en in het milieu. De douchegel voldoet aan de strikte eisen voor biologische afbreekbaarheid en heeft een minimale impact op het ecosysteem. De nieuwe lijn is dan ook beloond met het Europese Ecolabel, het milieukeurmerk van de Europese Unie. En als je hem vandaag koopt krijg je ook nog eens het aankoopbedrag terug! Ga hiervoor naar de Sanex website, print de coupon en koop vandaag een fles of navulverpakking Sanex Zero% en stuur de coupon, met de kassabon, terug naar Sanex en je krijgt het bedrag en verzendkosten binnen 4 weken op je rekening gestort.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Kim 11 november 2010 - 15:00

Om deze dag te vieren geef ik vandaag een opvouwbare boodschappentas van een oud tafelkleed weg. Recyclen en nooit meer een plastic tasje.

Reageer
Kim 11 november 2010 - 15:00

Om deze dag te vieren geef ik vandaag een opvouwbare boodschappentas van een oud tafelkleed weg. Recyclen en nooit meer een plastic tasje.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com