You are here: Home » Gadgets » Spijkers & Spijkers voor Specsavers

Spijkers & Spijkers voor Specsavers

geschreven door Constance

Vanavond was het dan zover, de lancering van de brillenlijn van de zussen Spijkers voor Specsavers.

En het was het wachten absoluut waard want wat zijn het mooie brillen geworden. De collectie bestaat uit 24 brilmonturen en 10 zonnebrillen (die evt. ook met geslepen glazen te krijgen zijn). De monturen hebben kleuren zoals onyxzwart, ivoorwit, turtleshell, goud, zilver en roze. Een aantal modellen hebben een beetje jaren 50 & 60 look (denk: Mad Men) maar er zijn ook grote, strakke monturen met een rechte brug.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jvxXSH3pkSc[/youtube]

Vanaf morgen liggen de brillen in de 106 Specsavers winkels en ik weet zeker dat ze binnen no-time een brillenhit zullen zijn. Ik heb in ieder geval al mijn favoriete model uitgekozen (zie onderstaande foto) en deze ga ik gelijk morgen bestellen.

En dit gaat de mijne worden

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com