You are here: Home » Shoppen » Zwangerschapscosmetica van Pasch9

Zwangerschapscosmetica van Pasch9

geschreven door Constance

Is je vriendin, vrouw of (schoon)dochter in verwachting en wil je haar eens lekker verwennen (ideaal Sinterklaas- en/0f Kerstcadeau)?

Koop dan de nieuwe verzorgingslijn Pasch9  van Pasch Cosmetics want deze is speciaal ontwikkeld voor tijdens en na de zwangerschap. Pasch9 helpt bij het verminderen van zwangersschapsproblemen zoals striae, spataders, jeuk en pijnlijke borsten en door de luxe uitstraling van de producten voel je je toch op en top vrouw. De lijn bestaat uit 4 verschillende producten:
Pasch Sumptuous9 voor de buik
Pasch Delicate9 voor de borsten
Pasch Exquisite9 voor de benen
Pasch Ravishing9 voor de totale huidverzorging

En de Pasch 9 serie is dierproefvrij, hypoallergeen en vrij van Parabenen (chemische conserveringsmiddelen) en Sulfaten. En de flacons en potten zijn ontzettend mooi vorm gegeven en zijn daardoor ook een aanwinst op je wastafel of make-up tafel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com