Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
  • Bruna notitieboekjes & agenda’s Bruna notitieboekjes & agenda’s
  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • IKEA richt je studentenkamer voordelig in IKEA richt je studentenkamer voordelig in
  • Pilat&Pilat Pilat&Pilat
wonen

Casa Cosí De woonwinkel in Almere.

Het is moeilijk om in Almere voet aan de grond te zetten. Een stad in ontwikkeling, ” een stad waar alles kan”, een bezienswaardigheid. Ik woon bijna 20 jaar in Almere en zie jaar in jaar uit architectonische hoogstandjes verschijnen. Almere is innovatief op vele manieren.

Nieuwe stad, jong publiek…inmiddels zijn veel jonge ouders van toen vijftigers en de kleine kinderen zijn jongeren die ook weer hun vertier zoeken. Hoe komt het dat veel winkelbedrijven het na een paar jaar voor gezien houden in Almere? Ligt het aan het kooppubliek, ligt het aan de hoge huurprijzen die de Gemeente rekent? Ik heb er helaas geen antwoord op, maar verschillende factoren zullen een rol spelen.

 Het is heel jammer dat leuke woonwinkels verdwijnen. Het blijkt lastig te zijn het hoofd boven water te houden. Ik ben als InterieurTipgever verbonden aan Trendhopper, maar helaas zal ook Trendhopper uit Almere verdwijnen. Riviéra Maison is sinds enige tijd een OutletStore , maar ook zij vertrekken binnenkort uit Almere.

 Toch blijf ik positief over Almere, vernieuwing heeft tenslotte tijd nodig!Zo ben ik erg blij dat woonwinkel CASA COSI bestaat. CASA COSI is sfeervol en inspirerend. Woonaccessoires waaronder Lifestyle en Riverdale, meubels, verlichting, laarzen, tassen, verf, shutters. Alles onder één dak, een grote hoge loods gevestigd aan de Markerkant te Almere.

 Petra en Winnifred zijn begonnen in de loods aan het bedrijventerrein Markerkant. Tegenwoordig Loods 11 genoemd. De woonwinkel is inmiddels een begrip in Almere.

Petra en Winnifred zijn 4 jaar geleden gestart met woonaccessoires, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid met meubels, shutters, karpetten en verven van Painting The Past en Pure and Original. Ook Dubarry is vertegenwoordigd met laarzen, tassen en accessoires.

 De winkel is kort geleden vernieuwd en opnieuw ingedeeld. Zo gauw je de winkel betreedt voel je de warmte en positieve sfeer en wil je direct aan de slag met je eigen interieur.

Binnenkort gaat CASA COSI ook het merk Riviéra Maison voeren. Met de huidige merken die ze al verkopen is het een toonaangevende en stijlvolle woonwinkel waar Almere trots op kan zijn.

Kortom een winkel waar je heerlijk kunt genieten en op leuke ideeën komt. De moeite waard om naar toe te gaan!

Milou Visser, InterieurTipgever Flevoland e.o.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?